Skip to content

Pescuitul in Romania

Apa potabilă, pescuitul și legumele sunt principalele produse ale acestei țări.

România este o țară din Europa de Est cu o climă variată. Pescuitul este una dintre principalele industrii din România, deoarece are un litoral lung pe Marea Neagră, Dunărea și alte căi navigabile interioare. Apa potabilă este adesea luată și din aceste râuri, deoarece mulți români trăiesc în zone rurale cu puține surse de apă de la robinet. Fisherman’s Map este o aplicație pentru pescari care se bazează pe coordonatele GPS pentru a arăta unde ar trebui să meargă pentru a prinde pește.

Această secțiune acoperă istoria pescuitului în România, tipurile de pește găsite în România și la ce să vă așteptați de la pescuitul în România.

Fisherman’s Map este o aplicație mobilă care le permite pescarilor din România să găsească cele mai apropiate locuri de pescuit și să obțină informații despre condițiile de pescuit. Ei își pot împărtăși experiența de pescuit cu alți utilizatori și chiar pot face fotografii cu capturile lor.

peștișor de aur

Fisherman’s Map este o aplicație mobilă care îi ajută pe pescari să găsească unde se află peștii aurii.

Harta pescarilor se bazează pe mișcarea și comportamentul natural al peștilor de aur pentru a-i ajuta pe pescari să găsească acești pești evazivi. A fost folosit de pescari de zeci de ani și, din această cauză, știm că este o modalitate eficientă de a localiza acești pești.

Această hartă nu se bazează doar pe noroc sau încercări și erori, deoarece se bazează pe zeci de ani de date, precum și pe mulți ani de observare.

The Fisherman’s Map este o aplicație care oferă utilizatorilor informații despre peștii din căile lor navigabile locale. Harta arată peștii disponibili de prins, cum să-i prindă și ce gust au când sunt gătiți. Harta vă spune și despre reglementările de pescuit din zonă și vă avertizează când sunt pești otrăvitori în apă.

Peștii aurii sunt un tip de crap. Au un corp lung și conic și o coadă bifurcată. Solzii unui pește de aur nu sunt la fel de aspri ca cei ale altor pești, dându-le aspectul strălucitor caracteristic. Peștii aurii trăiesc de obicei de la 3 la 10 ani, uneori mai mult.

În China, desenele și picturile tradiționale descriu adesea peștele auriu ca simboluri pentru bogăție și noroc. În Japonia, peștii aurii sunt numiți „fukurin”. În multe țări vorbitoare de limbă engleză din afara Asiei, aceștia sunt numiți „pești de aur”.