Skip to content

Pescuit

Fisherman’s Map este o aplicație grozavă pe care pescarii o au pe telefonul inteligent. Îl pot folosi pentru a naviga și a obține informații despre locurile de pescuit despre care este posibil să nu le cunoască.

Fisherman’s Map este o aplicație gratuită, open-source, pentru iPhone, Android și Windows Phone. Este o hartă interactivă a lumii cu locuri de pescuit căutate. Utilizatorii pot găsi locuri de pescuit în apropierea lor sau în locații îndepărtate de pe tot globul, pot vedea ce specii sunt în acele zone și pot potrivi locația lor cu harta cu o singură atingere. Aplicația oferă, de asemenea, informații despre maree, condiții meteorologice, temperatura apei, modificări ale fusului orar, împreună cu alte detalii pertinente care sunt necesare pentru excursii de pescuit de succes.

Fisherman’s Map este un software care se bazează pe un algoritm de învățare automată. Scopul acestui proiect a fost de a crea un instrument care să ajute pescarii să găsească cele mai bune locuri de pescuit.

În Fisherman’s Map, datele de la Administrația Națională Oceanică și Atmosferică (NOAA) sunt folosite pentru a arăta locațiile concentrațiilor de pești pe o hartă cu nivelurile de abundență ale acestora. Pe măsură ce pescarii ies în larg, ei pot folosi programul pentru a găsi unde doresc să meargă în continuare și să aleagă o zonă cu diferite tipuri de pește.

Scopul este ca acest software să le ofere o predicție a ceea ce ar putea prinde într-un anumit loc. De asemenea, are o caracteristică care permite pescarilor să-și împărtășească constatările pe rețelele sociale sau în grupurile de chat cu persoane care sunt interesate de pescuitul în anumite zone sau la.

Pescuitul este o distracție populară pentru mulți oameni. Dar, înainte de a merge la lac, râu sau ocean, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre pescuit. Acest articol vă va învăța cum să pescuiți în diferite zone ale lumii, astfel încât să aveți o zi reușită pe apă.

Primul lucru pe care fiecare pescar trebuie să-l știe este unde merg la pescuit. Nu doriți să conduceți până în nord doar pentru singura dvs. șansă de a avea succes cu campania dvs.! De exemplu, dacă cineva caută somon în râuri și lacuri, cel mai bine ar fi să caute în Alaska sau Canada. Dacă voiau păstrăv sau bas în pâraiele și râurile de apă dulce.

Afaceri de pescuit

Harta pescarului este o aplicație care poate fi descărcată pe orice smartphone și apoi îl va ghida pe pescar prin cele mai bune locuri pentru a pescui pe lac. De asemenea, va oferi sfaturi și orientări de pescuit cu privire la modul de evitare a pericolelor pentru mediu, cum ar fi poluarea și scurgerile de petrol.

Fisherman’s Map este o aplicație mobilă pe platformele iOS și Android. Îi ajută pe pescari să găsească unde sunt cele mai bune locuri de pescuit pentru o anumită zi. Aplicația folosește date în timp real din mai multe surse pentru a afișa cele mai precise informații posibile. De asemenea, oferă o prognoză a vremii zilei, alerte de siguranță și alte informații relevante.

Afacerea pescuitului este una competitivă. Harta pescarilor oferă pescarilor informații actualizate despre cel mai bun loc pentru pescuit, prognoze meteo și curenți. A fost conceput pentru a ajuta pescarul să ia decizii mai inteligente.

Fishermen’s Map este o aplicație care îi ajută pe pescari să ia decizii mai bune, oferindu-le informații actualizate despre cele mai bune locuri pentru pescuit, prognoze meteo și rapoarte curente. Aplicația le permite să vadă unde sunt mai mulți pești în ocean, ceea ce este prezis pentru viitoarele modele meteorologice și la ce se pot aștepta de la diferite adâncimi de apă. Harta pescarilor a fost concepută ținând cont de pescari, astfel încât aceștia să poată avea acces rapid la toate aceste date în loc să treacă ore întregi fără succes în a prinde nimic.