Pescari

În domeniul pescuitului, oamenii urmează practicile tradiționale familiale și comunitare. Pescuitul la scară mică și piscicultura, în special în țările în curs de dezvoltare, se practică în zonele rurale unde transportul este dificil. Un pescar este un pescar care prinde pește și alte animale dintr-un corp de apă și colectează midii.
Pescuitul și pescarii au fost puternic influențați de religia egipteană antică, închinarea la mullet fiind un semn al sezonului de inundații care vine. În literatura egipteană antică, procesul prin care Amun a fost folosit pentru a crea lumea a fost asociat cu tilapia, o metodă de clocire a gurii.
Big joc de pescuit este de pescuit de la o barcă de pescuit pentru a prinde specii mari de apă deschisă, cum ar fi ton, rechini și marlin. Pescuitul comunitar oferă nu numai hrană și muncă, ci și o comunitate și o identitate culturală.
Între 1992 și 1999, o medie de 78 de persoane au murit pe an pe navele comerciale americane. Potrivit Raportului anual Seabank 2019 al Alaska Sustainable Fisheries Trusts (încă de lansat), șapte dintre cele mai valoroase porturi de pescuit 100 ale națiunii sunt situate în comunități din sud-estul Alaska. Un număr mare de pescari eligibili include pescarii comerciali, pescarii navlositori și proprietarii de acvacultură, cum ar fi fermierii de crustacee, proprietarii de subzistență și de culturi, prelucrătorii și alte companii de pescuit.
Un exemplu este National Sea Grant Advisory Service, care sprijină pescarii din Statele Unite. Din 1980, are peste 350 de angajați și lucrează prin contacte personale, conferințe și publicații. Comunicarea sa este cu comunitatea de pescuit [31] prin Programul de Grant mare al Universității din Statele de coastă din Puerto Rico.
Forumul Pescarilor Maine își propune să fie o resursă pentru pescari și industrie. Programul Pescarilor hrănire Mainers își propune să ofere ajutor financiar direct pescarilor pentru a le ajuta să ofere băncilor alimentare și familiilor nevoiașe mâncăruri sănătoase din pește Maine achiziționate de pescarii participanți pentru a câștiga un salariu viabil. Procesoarele locale taie, împachetează și îngheață peștele pentru a dona la Good Shephard Food Bank, ceea ce face mese pentru comunitate, școli locale și alte organizații locale.
Eticheta de certificare se adresează companiilor care furnizează bărci de pescuit pentru a se asigura că peștele pe care îl achiziționează provine de la navele care participă la schema de pescuit responsabil (RFS), o evaluare independentă și verificată a aplicării celor mai bune practici de către un căpitan și echipaj. RFS acoperă conștientizarea mediului, gestionarea bazinelor hidrografice, competența echipajului și standardele navelor. Acesta este conceput pentru a ridica standardele în sectorul pescuitului și pentru a permite lanțului de aprovizionare cu fructe de mare să-și demonstreze angajamentul față de achizițiile responsabile de fructe de mare.
Pescuitul colectează gunoiul marin prins cu uneltele de pescuit, aruncă-l înapoi în mare sau depozitează-l în saci speciali pe chei pentru a-l elimina.
„David a apărut în filmul Afacerea pescuitului pentru a vorbi despre economia pescuitului. Îmi place faptul că pescarii sunt întreprinderi mici independente și există o mulțime de cooperare între ele. Există o dragoste de independență și de a oferi lumii alimente sănătoase pentru oameni, dar există și un aspect care influențează și natura pescuitului.
Este cea mai interesantă perioadă a anului pentru a traversa canalele, golfurile și plajele, momeala și peștele. Peștii migrează flămânzi de iarnă și dacă nu ați pescuit încă, vom încerca și nu veți fi dezamăgiți. Uneori ne întrebăm dacă instinctele noastre de vânătoare sunt corecte și astăzi am avut o captură bună sau nu.
În primul meu loc de muncă, la începutul anilor 2000, la un ziar comunitar din Hawaii, am fost însărcinat să scriu despre pescuit și a trebuit să verific dacă editorul lucra în acea zi.
Cel puțin în revistele științifice, pescarii au depășit pescarii pentru prima dată în 2013, tendință care a continuat în 2014. Când am scris o poveste despre economia pescuitului pentru revista Hakai, am fost surprins că am folosit „pescarul” neutru de gen fără să mă gândesc. Știam că, cu o singură referire la pescari, istoria se va schimba de la” pescari „la ” bărbați”.”.
Eric este un pescar de a doua generație care și-a petrecut viața recoltând pește de înaltă calitate. Este fiul de a treia generație al pescarilor Karl și Kris Jordan. Iordania angajamentul Iordaniei față de calitatea care reflectă cea a somonului Sitka este împărtășit în centrul său de Eric ca conservatorist și activist care se angajează în afara sezonului cu diverse grupuri de conservare și scena politică a pescarilor. Este pasionat de implicarea tinerilor în probleme de pescuit comercial.
Shark, refugiat din Vietnam, a devenit pescar în New Orleans pentru a-și hrăni familia. Corpul său a fost descoperit de pescari pe Podul rutier Mulga Loop peste Bayview Drive. Eric lucrează cu programe de formare a echipajului pentru pescarii în devenire prin intermediul Asociației pescarilor cu paragate din Alaska (alfafish.org).
Pescarii comerciali nerezidenți trebuie să îndeplinească criteriile pentru a avea o dană permanentă în Sitka pentru nava lor. Pentru a aplica, solicitanții online, care trebuie să furnizeze un număr de înregistrare TVA municipal, trebuie să facă acest lucru, dar proprietarii unităților comerciale de pescuit își pot lăsa numărul necompletat, deoarece majoritatea operatorilor navelor comerciale de pescuit nu sunt obligați să se înregistreze la biroul fiscal.