Skip to content

Mănâncă pește delicios în restaurantul nostru

Fisherman’s Map este un restaurant cu două locații în cartierul Williamsburg din Brooklyn. Acestea servesc micul dejun, brunch-ul, prânzul și cina în fiecare zi.

Suntem experți în pescuit care vă vom oferi cel mai bun pește pentru prânzul dumneavoastră.

Știu că fiecare are felul său de mâncare preferat, dar cred că fructele de mare sunt doar una dintre cele mai bune opțiuni de gătit. Știți despre Harta Pescarului? Dacă vrei să te bucuri de pește delicios la prânz, acesta este locul potrivit pentru tine! Oferă tot felul de pește proaspăt și alte fructe de mare, cum ar fi crabi și homari. Bucătarii de aici sunt pescari experimentați, așa că știu să facă mâncăruri delicioase cu orice fel de pește. Va sugerez ca daca nu l-ati incercat inca, atunci grabiti-va si dati-i o sansa pentru ca gustul este uimitor!

Fisherman’s Map este un nou restaurant care oferă preparate din fructe de mare proaspete.

Oferim pește delicios clienților noștri. Toate preparatele noastre sunt preparate cu cele mai proaspete ingrediente și ne străduim să vă servim cea mai bună mâncare.

Pește în țara noastră

Dacă ești pescar, atunci Fisherman’s Map este aplicația pentru tine. Îi ajută pe pescari să găsească pești în apropierea lor și oferă informații detaliate despre acești pești.

Harta Pescarului te ajută să afli mai multe despre peștii din zona ta, astfel încât să poți decide dacă merită să ieși sau nu. După descărcarea aplicației, aceasta va cere permisiunea de a vă folosi locația. Dacă sunteți de acord, va afișa o hartă a diferitelor tipuri de apă în funcție de locația dvs. și va evidenția unde există bancuri de pești în apropiere. Puteți mări aceste locații și puteți vedea dacă sunt suficient de adânci pentru ca barca dvs. să intre, câte bărci au vizitat acea școală recent, câte kilograme de captură au fost făcute de la acea școală săptămâna trecută și pentru ce dimensiune medie este acești pești.

The Fisherman’s Map este un site web care îi ajută pe pescari să găsească cel mai bun loc de pescuit. Harta oferă o modalitate excelentă de a prezenta date și informații pescarilor.

Harta oferă o modalitate excelentă de a prezenta date și informații pescarilor.

Harta pescarilor este un instrument care îi ajută pe pescari să găsească cele mai bune locuri de pescuit și să prindă mai mulți pești.

Deci, cum funcționează?

Puteți face o căutare pentru orice tip de pește care se găsește în apa în care pescuiți. Odată ce ați găsit peștele dorit, puteți vedea apoi unde se găsesc cel mai frecvent și în ce perioadă a anului este cel mai bun moment pentru a-i prinde. . Harta vă va arăta, de asemenea, cât de adânc trebuie să mergeți, precum și ce fel de momeală sau momeală va fi necesară.

Peşte

Harta pescarului este un instrument care ne permite să găsim cea mai bună locație de pescuit. Harta este rezultatul unor ani de cercetare de către pescari și matematicieni, care și-au combinat cunoștințele pentru a crea o versiune Google Maps prietenoasă pentru pescari.

Cu Google Maps, poți să vezi doar unde se află locația ta actuală și apoi să cauți alte locuri pe hartă. Acest lucru ar putea fi bine pentru unii oameni, dar dacă sunteți în căutarea celui mai bun loc de pescuit, atunci acestea nu sunt suficiente informații. Trebuie să știi unde se află toate școlile pentru a le ajunge pe toate.

Prin urmare, folosirea acestei aplicații vă va ajuta să evitați să pierdeți timpul cu pescuitul, oferind o estimare a ceea ce ar putea fi captura dvs. înainte de a decide unde să mergeți.

Când aplicația pentru hărțile pescarului este instalată pe telefon, puteți vedea exact unde puteți găsi pești. S-ar putea să vă întrebați cum funcționează asta. Aplicația urmărește mișcarea peștilor prin apă și apoi calculează unde este probabil să se miște pentru a găsi mai mulți. De asemenea, ia în considerare vremea, nivelurile de poluare și mișcările mareelor pentru a identifica bancurile de pești sub suprafață.

În acest fel, pescarii pot economisi timp fără a fi nevoiți să caute ore întregi fără succes. Pescuitul este o meserie periculoasă cu multe riscuri, așa că e important să nu iasă cu plasa goală!

Harta originală a fost creată înainte ca GPS-urile sau chiar sateliții să existe. Harta a fost concepută pentru a arăta industria de pescuit din Golful Maine unde ar fi cel mai bun pescuit în orice moment al anului.

Această hartă a fost tipărită pe o pungă de hârtie maro și expediată în Maine, care a fost întotdeauna o zonă importantă de pescuit. Harta părea să funcționeze pentru că pescarii au început să o folosească imediat. Harta pescarilor este acum folosită de pescari din întreaga lume, inclusiv Alaska, New Brunswick și Nova Scotia.

Harta Pescarului a evoluat de atunci într-un instrument online care se activează atunci când introduceți locația sau codul poștal pentru speciile pe care le căutați și va genera o listă de locuri recomandate pe care să le vizitați în funcție de preferințele dvs.