Harta Pentru Pescari

Pescarii ar trebui să încerce să rămână cât mai aproape de râu pentru a evita încălcarea terenurilor private adiacente unde există drepturi publice. Drepturile publice de pescuit permit publicului să meargă de-a lungul malului râului doar pentru a pescui. Relieful de-a lungul țărmului ar trebui să fie de cel puțin 33 de metri lățime, deși acest lucru poate varia în funcție de dreptul dobândit.
Am întotdeauna un atlas Delorme și o foaie de parcurs Gazetteer a majorității statelor occidentale în camionul meu, împreună cu două tije de filare. Ele arată vegetația din jurul râului și indică locuri umbroase, pajiști ierboase și margini care aruncă lăcuste în pârâu.
De-a lungul anilor, am dezvoltat trei râuri primare, lacuri și regiuni de coastă care arată ca hărți digitale și de hârtie pentru pescuit. Ele pot părea evidente, dar le-am găsit a fi un cadru util pentru analiza apei. Indiferent dacă aveți kilometri de râuri pentru a diseca sau acri de lacuri pentru a diseca, dacă țineți cont de aceste hărți, puteți marca zone promițătoare.
Hărțile topografice subacvatice ale companiei Fish N Map sunt tipărite pe materiale impermeabile, rezistente la rupere, care se pliază până la 9 x 4. Cardurile deschise au dimensiunea de 3 x 2 și sunt imprimate pe ambele părți. Pescuit Hot Spots lac permisele de pescuit arată contururi ale podelei lacului, caracteristici ale țărmului, drumuri care duc la și de la lac, facilități pentru bărci, pe malul lacului și multe altele.
Cea mai bună hartă pentru pescari este o versiune batimetrică (subacvatică) a topografiei. Dacă vă referiți la un card electronic pentru barca dvs., acesta va fi mai precis decât un card de hârtie.
O hartă de pescuit este o structură pentru pescuit, care include topografie subacvatice, locații de pescuit, longitudine și latitudine grile și multe alte funcții utile pentru pescari, boaters și rulote. Citirea unei hărți topografice necesită abilitatea de a crea o imagine mentală a ceea ce se află sub suprafața unui corp de apă. De asemenea, puteți merge online și să vă uitați la hărțile Google Earth ale pescuitului și să căutați locuri în care fotografiile din satelit lipsesc din hărțile de hârtie.
Conectați-vă la o hartă generală a locației pentru a ajuta pescarii să găsească segmente PFR care nu sunt de calitate. Ferește-te pentru PFR semne pentru a vă asigura că sunteți în locul potrivit și au acces legal la streaming bănci. Lățimea PFR afișată este afișată în realitate pentru a o face mai vizibilă pe hartă.
C. Aflați cum să cartografiați și să marcați zonele pentru a începe pescuitul în funcție de locația peștelui, în funcție de Sezon (Primăvară, Vară, Toamnă etc.). Introduceți o zonă de pescuit marcată, pescuiți zona și adăugați-o pe harta marcată cu informații importante pentru dvs.
Luați un minut sau două pentru a afla simbolurile înainte de a vă configura pentru a studia o hartă pentru o excursie de pescuit. Cele mai multe diagrame nautice sunt conturate treptat, inclusiv noul computer produs pe piață, dar nu fac următorul pas care necesită cercetare, studiu și înțelegere a relației dintre pești, mediul lor și Anotimpuri, scrise de pescari și scriitori care înțeleg ecosistemele acvatice. Aceia dintre noi care sunt cufundați în cele mai recente fad-uri, momeli și gadgeturi oferă cărți de pescuit și cărți de hartă cunoștințe de bază pentru a clasifica începătorii și nume celebre în circul TV și turneu, inclusiv Kevin Van Dam.
O nouă serie de 38 de hărți regionale detaliate arată insulele de coastă și zonele offshore care vor fi deschise sau închise pescuitului de fund până în 2021. Cercetătorii au creat o hartă interactivă care este disponibilă publicului și prezintă o imagine globală aproape în timp real a modelelor de pescuit ale navelor și flotelor individuale.
Folosind poziționarea prin satelit, învățarea mașinilor și tehnologia comună de urmărire a navelor, cercetătorii au cuantificat amprenta globală a pescuitului industrial. Datele lor au relevat și alte surprize: Mai mult de 85% din vacanțele de pescuit la mare adâncime au loc în cinci țări, ceea ce influențează comportamentul de pescuit mai mult decât migrațiile și condițiile marine. Cred că majoritatea oamenilor vor fi surprinși că nu știm unde pescuiesc oamenii în părți mari ale oceanului.
Global Fishing Watch, proiectat, dezvoltat și testat de SkyTruth, permite utilizatorilor să cartografieze și să analizeze activitățile de pescuit comerciale urmărite la nivel mondial. Cercetătorii au creat o hartă interactivă accesibilă publicului, care afișează o imagine aproape în timp real a modelelor de pescuit ale navelor individuale din flotă. Harta permite tuturor să vadă ce se întâmplă în propria curte și să vadă unde există granițe politice și unde nu există.
Această nouă viziune globală a pescuitului se bazează pe progresele tehnologiei prin satelit și pe prelucrarea datelor mari. Global Fishing Watch este prima măsurare globală dinamică, în timp real a activităților de pescuit din lume.
Echipa de la Mapping Ocean Wealth din Indonezia a lucrat cu partenerii de la Centrul pentru studii de resurse costiere și Marine (CCMRs) și Universitatea Agricolă Bogor (IPB) pentru a dezvolta un model de productivitate pelagică care utilizează date despre temperatura și productivitatea suprafeței oceanice în Insulele Sunda Mici din Indonezia. Analiza echipelor de cercetare arată că politica, cultura și economia joacă un rol enorm în dezvoltarea comportamentului de pescuit.
TNC lucrează la cartografierea pescuitului de recif de corali în Micronezia și Bahamas cu Dr.Alastair Harborne de la Universitatea Internațională din Florida. Un obiectiv-cheie de cartografiere model este de a harta de pescuit presiune, pentru a modela și harta valoarea actuală a pescuitului, curente stocuri de pește și de a evalua beneficiile potențiale ale măsurilor de conservare și gestionare, cum ar fi potențialul de stocuri pentru recif de pescuit, a reușit operațiuni, rezerve și alte instrumente de gestionare a pescuitului. În colaborare cu Northeastern University și Nature Conservancy, TNC investighează valoarea de pescuit a bordurilor de numerar în nord-estul Statelor Unite.
Când sunteți acasă, planificați-vă următoarea călătorie de pescuit luând un pasaj digital al apelor sacre. Acordați atenție caracteristicilor geografice specifice pentru a vă maximiza timpul de pescuit și pentru a reduce la minimum timpul de conducere, camion sau barcă. Aplicații precum Solunar, calendare și prognoze meteo permit utilizatorilor să își planifice următoarele excursii de pescuit.